0416-85 76 37
Home  |  Over Ons  |  Service  |  Foto's  |  Scanners  |  Wedding  |  Contact

Evertz Video

You N@me it, We Fr@me it!!

 

Wat u bij ons kunt vinden,

en waarmee wij voor u klaar staan.

Als kleinschalig videobedrijf verhuren wij professionele diascanners voor het digitaliseren van uw foto- dia archief en zijn wij vertrouwd in het vervaardigen van reportages en Videodocumenten. Ook bieden wij aspirant Editors hulpmiddelen aan ter ondersteuning van hun inspanningen om een zo professioneel mogelijke videoproductie te vervaardigen:

U wilt zelf monteren:

Kijk op onze website voor fabelachtige video-effecten en overgangen. Ook voor het maken van Trailers en 3D geanimeerde Titels met Heroplyph, of als u door omstandigheden GEEN statief kon gebruiken maakt Mercalli al uw beelden Solid as a Rock! U heeft nog geen computer of u wilt overstappen: Klik hier voor meer informatie Of als u liever eerst meer informatie wilt over het werken met HD en de diverse videoformaten. Formidabele video overgangen wilt creëren met Adorage Magic PC effectpakketten. Deze pakketten (13 verschillende volumes) werken of als Stand ALone of als Plug-in met nagenoeg alle gangbare video montage pakketten en het maakt niet uit of dat nu 32bit of 64bit is.

proDAD Plug-in en Stand ALone (SAL) Software:

 

(Heroglyph v4 Pro): Voor geavanceerde Video Titels en geraffineerde tekst animaties is Heroglyph is dè ultieme oplossing voor creatieve Editors met hogere eisen. Heroglyph is dè software om titels, en ondertitels te creëren van hoge kwaliteit, en 2D-/3D- Start- en Aftiteling, Geanimeerde Achtergronden voor gebruik als DVD navigatiemenu, effectvolle Trailers, banner en Teaser trailer animatie, geanimeerde reisroutes, object animatie, virtuele camera bewegingen, Multivision video walls in een 3D-ruimte zoals voor diavoorstellingen en video presentaties. Het speelse gebruiksgemak ondersteunt beginners zelfs tot professionele gebruikers in de vorm van filmische trailers en voor TV bruikbare titels.
KLIK HIER VOOR AANKOOP

(Creative Pack): Extra's voor Heroglyph - Creative Pack 1 t/m 5 - De toebehoren in Creative Packs worden niet standaard meegeleverd met Heroglyph, maar kunnen als extra uitbreiding worden aangekocht. Als een Creative Pack wordt geïnstalleerd, beschikt u direct over vele indrukwekkende en simpel naar eigen wens aan te passen Project Sjablonen en Handgeschreven tekst de signs in Heroglyph.
KLIK HIER VOOR AANKOOP

(Adorage Magic PC): De gigantische “Special Effect” Collectie. De Effect Software voor ambitieuze & creatieve Editors. Video-effecten voor iedere gelegenheid - de nieuwste volumes (10 t/m 13) zelfs volledig in HD.
KLIK HIER VOOR AANKOOP

(Mercalli v2 Pro): Rock-steady video stabilisatie, ongeacht hoe snel de actie! Nu voor Windows ® en Macintosh ® NLEs - Mercalli V2 3D video stabilisatie plus rolling Shutter Compensatie incl. Zoom / Zwenk Optimalisatie nu in één compleet pakket. Mercalli V2 - Meer dan stabiliseren alléén! Focus je volledig op het opnemen van de actie, en Mercalli V2 regelt de rest.
KLIK HIER VOOR AANKOOP

(Mercalli Manual): Mercalli v2 Pro is er in twee versie's: Als Stand-ALone en als Plug-in. Download hier de Manual voor de Windows versie en voor de MAC versie. Zie welke instellingen het beste zijn voor zowel de Plug-in en Stand-ALone versie. Klik op de afbeelding voor de Windows Manual en op de link hieronder deze tekst voor de MAC Manual.

klik hier voor de MAC Manual - LET OP: PDF bestand

(Mercalli Easy): Hersteld Wiebelende videobeelden van je mobiel! Mercalli Easy is een eenvoudige, effectieve oplossing voor het herstellen van wankelende/wiebelende videoclips alvorens deze te delen met familie en vrienden op populaire websites, te kopiëren naar mobiele apparaten of over te brengen naar een DVD. Stabiliseren, Aanpassen, Exporten, Delen! Gemakkelijk te leren. Simpel in het gebruik. Verbluffende resultaten.

Klik hier voor de Mercalli EASY Manual KLIK HIER VOOR AANKOOP

(Vitascene v2): Professionele Effecten: De Uitgebreide Editie. Zonder twijfel de allerhoogste professionele kwaliteit - zeer snelle GPU rendering - interactieve preview - efficiënte werkwijze - 64-bit compatibiliteit NLE, werkt uitstekend samen met Adobe ® Premier Pro CS5 en Sony Vegas Pro 64-bit versies.
LEES HIER MEER

(Ja, Ik wil...): Bij een huwelijksreportage ga je niet over een nacht ijs. Wij schenken nadrukkelijk aandacht aan de wensen van het bruidspaar en bepalen samen met hun hoe de reportage er uit zal gaan zien. Een huwelijksreportage is een verslag van wat er die dag allemaal is gebeurd. Maar het allerbelangrijkste is dat er een goede verhaallijn in zit en dat is bij iedere huwelijksreportage weer anders. Als alles is opgenomen wordt het door ons op een leuke en luchtige manier aan elkaar gesmeed, met passende muziek en schitterende overgangen.
LEES HIER MEER

(Nikon Super Coolscan LS 5000-ED): Beelden naar vrienden en familie mailen, webpagina’s ontwerpen of digitale archivering. Met de Nikon Super COOLSCAN LS 5000 ED desktop filmscanner is het werkelijkheid. Zij zijn ontwikkeld om ook door onervaren gebruikers moeiteloos te worden gebruikt, en bieden de mogelijkheden en het kwaliteitsniveau die voorheen alleen bij duurdere scanners haalbaar waren. Bij Evertz Video kunt u nu deze hoogwaardige kleinbeeld film- diascanners huren tegen een aantrekkelijke prijs..
LEES HIER MEER

(Zelf video monteren): Kies voor een krachtige processor (i7), bespaar zeker niet op uw RAM-geheugen! (Wij werken met 32Gb) Laat ook uw Grafische kaart meedoen en kies een kanjer met minimaal 2Gb geheugen en veel CUDA om het renderen aanzienlijk te versnellen. Kies voor meerdere Harde Schijven, minimaal 1Tb (liefst 2Tb) en vermijdt partitioneren en plaats twee schijven in RAID 0. Kies voor een 64bit systeem en kies zeker voor 64bit videomontagesoftware.
LEES HIER MEER